Zoekt u een advocaat in Maastricht?
Team Simons & Partners Advocaten
staat voor u klaar!

Advocaat Maastricht, Gulpen, Meerssen, Valkenburg, Vaals, Heerlen, Sittard, Venlo, Roermond, Weert, Limburg.

Op zoek naar vakkundige advocaat in Maastricht, Bunde, Meerssen, Valkenburg, Gulpen, Epen, Beek, Sittard, Roermond, Weert of omgeving? Wij doen wat we beloven. U bent bij Simons & Partners aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder.

Simons & Partners advocaten is gespecialiseerd in letselschade, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, verzekeringsrecht, onrechtmatige daad en schadevergoedingsrecht. Kijkt u ook eens bij Rechtsgebieden, waarom juist wij u optimaal van dienst kunnen zijn bij uw juridisch en/of juridisch-medisch probleem. Dat alles ‘in één hand’ en bij elke denkbare schade.

Heeft u een advocaat nodig in de regio’s Maastricht, Sittard, Parkstad, Roermond, Weert of Venlo? Ons advocatenkantoor Maastricht is werkzaam in heel Limburg. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Simons & Partners advocaten: oprecht een bijzonder professioneel advocatenkantoor met passie voor het vak en oog en oor voor de klant. Middels onze persoonlijke benadering en toewijding zorgen wij ervoor dat ons team van advocaten en juridische medewerkers meer dan 100% voor u klaarstaat. Wij doen wat wij beloven!

Rechtsgebieden

mr. R.J. (Reint) Ruiter
mr. R.J. (Reint) Ruiteradvocaat
mr. S.A. (Sanne) Hogervorst
mr. S.A. (Sanne) Hogervorstadvocaat
mr. J.L.E. (Jo) Marchal
mr. J.L.E. (Jo) Marchaladvocaat

Juridisch medewerkers

J. (Judith) Schudy, LL.B
J. (Judith) Schudy, LL.BJuridisch medewerker

Secretariaat

H.C. (Ellen) Borro
H.C. (Ellen) BorroSecretaresse
S. (Shirley) Willems
S. (Shirley) WillemsSecretaresse
M.D.H. (Myriam) Meeks-Wijnand
M.D.H. (Myriam) Meeks-WijnandSecretaresse