mr. S.A. (Sanne) Hogervorst

advocaat

Sanne Hogervorst verricht sinds 2016 werkzaamheden in de advocatuur. Eerst als student-stagiaire in combinatie met haar studie Nederlands Recht (bachelor in Amsterdam en Master in Maastricht) en spoedig daarna is zij doorgegroeid tot juridisch medewerker, gevolgd door haar beëdiging in 2018 tot advocaat. Sanne studeerde aanvankelijk privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam, om vervolgens haar Master in privaatrecht te behalen in 2018 aan de Universiteit van Maastricht.

De passie voor de advocatuur zien cliënten terug in haar bevlogen manier van werken, waarbij Sanne zich sinds enige tijd heeft gespecialiseerd in het huurrecht. Andere focuspunten in haar expertise liggen in de letselschade, aansprakelijkheidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Sanne staat bekend om haar scherpe blik en directe aanpak. Zij zet complexe zaken helder uiteen en zorgt dat u precies weet waar u aan toe bent. Sanne weet dat te bereiken met een innemend karakter, het stellen van de juiste vragen en door goed te luisteren. Hoewel Sanne waar nodig een harde opstelling kan kiezen jegens wederpartijen, staat haar empathisch vermogen en betrokkenheid voor de cliënt daarmee in contrast. Kortom: Sanne zorgt voor de rechte lijn tussen u en het beste resultaat.

Aandachtsgebieden

  • Privaatrecht algemeen
  • Huurrecht
  • Personenschade
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Verbintenissenrecht